تعمیرات کولرابی اقدسیه

تعمیرات کولرابی اقدسیه

شرکت کولر ساز در زمین تعمیر کولر آبی در فصل بهار و تابستان به صورت تخصصی و فشرده ارائه میدهیم.

به علت هماهنگ بودن کولرهای آبی با بیشتر از مناطق ایران، همواره از زمان قدیم مردم کشور ما از کولر های آبی استفاده میکردن و مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از علت هایی که کولر آبی را مورد توجه ما ایرانیان قرار میدهد، کم مصرف بودن آنهاست.

تعمیرات کولر ابی اقدسیه

سرویس کامل کولر آبی شامل چه مواردی می‌شود؟
تنظیم شناور کولر آبی، جهت کنترل آب ورودی به کفی کولر
کنترل پمپ آب و سیستم انتقال آب به پوشال‌ها
بررسی فن و در صورت نیاز تعویض تسمه کولر
روغن کاری یاتاقان کولر آبی
بررسی و روغن کاری دینام کولر
از بین بردن رسوبات کولر آبی
بررسی جعبه تقسیم برق کولر
شستشوی مخزن حلزونی
تنظیم تسمه کولر آبی
تعویض پوشال کولر
شستشوی بدنه کولر
راه اندازی کولر آبی

اقدسیه (تهران)
تعمیرات کولرابی اقدسیه
اَقْدَسیه یکی از محله‌های اعیان‌نشین شمال شرق تهران و منطقه شمیران است. این محله در منطقه ۱ شهرداری تهران واقع است.

خیابان اقدسیه (برادران شهید موحد دانش) از میدان اقدسیه (شهدای ارتش) در شرق آغاز شده، در میانه راه خیابان آجودانیه را قطع می‌کند و در نهایت به سه‌راه اقدسیه در تقاطع خیابان پاسداران در غرب منتهی می‌شود.

 

 

تاریخچه
اراضی اقدسیه در گذشته متعلق به صندوقدار ناصرالدین شاه بود که بعد از بخشش آن به همسر ناصرالدین شاه به نام امینه اقدس ملقب به اقدس‌الدوله، این منطقه اقدسیه نام گرفت. پس از مشروطیت، اقدسیه نیز همچون دیگر املاک خالصه‌جات سلطنتی به مالکیت دولت درآمد. در واپسین ماه‌های سلطنت قاجار، دولت برای تسویه بخشی از ۸۸۹۹۶ تومان بدهی که به محمدحسن میرزا ولیعهد داشت، در دوازدهم اردیبهشت ۱۳۰۴ لایحه‌ای به مجلس داد که اراضی و باغات اقدسیه همراه با باغ و عمارت سلطنت‌آباد به مالکیت او درآید. بهای اقدسیه و باغ و عمارت سلطنت‌آباد ۶۸ هزارتومان تعیین و قرار شد با این واگذاری، طلب محمدحسن میرزا از دولت به بیست هزار تومان کاهش یابد. اقدسیه در آن زمان قناتی با هفت سنگ و نیم آب داشت که کم‌آب به حساب می‌آمد و قرار شد حقابه دولت از این قنات محفوظ بماند.[۱] این لایحه در ۲۲ شهریور ۱۳۰۴ به تصویب مجلس شورای ملی رسید اما کمتر از دو ماه بعد، با رأی مجلس به انقراض سلطنت قاجار، محمدحسن میرزا در نهم آبان ۱۳۰۴ از ایران اخراج شد. در سال ۱۳۰۸ پس از درگذشت احمدشاه، محمدحسن میرزا اعلامیه‌ای صادر و خود را پادشاه قانونی اعلام کرد. به همین دلیل، از او در ایران سلب مالکیت و اراضی و باغات اقدسیه مصادره شد.

تا اوائل دوره محمدرضا شاه عمده زمین‌های اقدسیه یا به کشاورزی اختصاص داشت یا بایر بود. رونق زندگی در اقدسیه به آمدن اشراف به محله بازمی‌گردد. بعد از آن روند ساخت و ساز در محله سرعت بیشتری گرفت و باغ‌ها و زمین‌های بزرگ به قطعات کوچک‌تر تفکیک شد. به شکلی که تا پیروزی انقلاب اسلامی دیگر اثری از زمین‌های کشاورزی در اقدسیه باقی نماند

تماس با ما 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تماس با ما